Alvászavar Álmatlanság gyógyítása 1

Baba alvás

A csecsemőktől kb. 3 hónapos korukra várhatjuk el, hogy 6-8 órát egyben aludjanak éjszaka és 1 éves korukra, hogy végigaludják az éjszakát. Vannak persze olyan gyerekek is, akik szinte újszülött koruktól végigalusszák az éjszakát – el se tudják képzelni a szüleik, hogy mekkora szerencséjük van Baba alvás területén! Ezeknek a gyerekeknek az édesanyja általában maga is nagyon jó alvó és ez a terhessége alatt is így volt. A magzat ezt szokta meg, erre a ritmusra „tanult rá” az idegrendszere. Sajnos általában nagyon sok kialvatlan anyukával és karikás szemű apukával találkozunk, akik álmatlanul sétálgatnak éjszakánként a babájukkal.

Mi az oka ennek? Mit tehetünk annak érdekében, hogy a csecsemő mielőbb átaludja az éjszakát? És mit tegyenek azok az anyukák, akiknek a néhány hónapos vagy akár 1-2 éves gyermeke még mindig felébred és nehezen alszik vissza éjszaka? Vagy a legrosszabb, hogy az esti elaltatás is maga a tortúra? És persze olyan gyerek is van, aki már jól aludt és egyszer csak felborul a békés éjszaka – vajon miért?

Minden gyerek más és más…. De egy dologban egyformák: minden gyerek maga is szeretné végigaludni az éjszakát!

A Baba alvással kapcsoltban segítségükre lehetek, meg kell ismernem minden apró részletet, hogy kidolgozhassam ez egyénre szabott alvástervet.

Felkészítő tanfolyam a gyermekek nyugodt alvásának érdekében kismamák számára

Szeretnéd, hogy gyermeked mielőbb nyugodtan aludjon éjszaka?

Már kismama korban tehetünk a nyugodt ritmus kialakításáért.

Jelentkezz baba alvás felkészítő tanfolyamunkra!

Konzultációnkon a Te személyiségedhez igazodva kialakítjuk azokat az alvási szokásokat, amelyeket a baba már a magzat korban megtanulja, és ami az alapját képezi az Ő későbbi jó alvásának és a Ti nyugodt éjszakáitoknak.

Szívesen segítek Önnek is abban, hogy ez mielőbb megvalósuljon!

Call Now Button