Alvászavar Álmatlanság gyógyítása 1

Alvásprobléma megoldva – Riport

Alvászavar Álmatlanság gyógyítása 24 évig küszködött alvásproblémájával (F. Nóra 46 éves), aki a kezelés előtti utolsó időszakban egy éjszaka alig aludt többet másfél óránál.

Mi volt az a pont, amikor jelentkezett az alvásterápiára?

Évek óta csak vegetáltam, mint egy adag zöldség. A napi másfél óra alvástól egész nap fáradt voltam, nem volt energiám, igazából minden nap a túlélésre játszottam.

Milyenek voltak ezek az álmatlan éjszakák?

Nem tudtam aludni, álmatlanul forgolódtam, miközben járt az agyam, hogy másnap dolgozni kell, fáradt leszek, nem tudok teljesíteni, és aludni kéne, de nem tudok. Ördögi kör volt, és egyszer csak hajnal lett, és megint nem aludtam.

Mivel felelősségteljes munkám van, fontos lett volna a folyamatos frissesség, de én fáradt, kimerült és feszült voltam.

Mi okozta a nyugtalanságát?

Nagyon sok teher nyomta a vállamat, az üzleti vállalkozásom kőkemény piaci helyzetbe került, meg kellett küzdenem a konkurenciával, és közben nem tudtam feloldódni, pihenni.

Hogy reagált erre a családja?

Nagyon féltettek, látták, hogy egyre jobban beszippant ez a spirál, és én egyre kedvetlenebb és fásultabb vagyok napközben. Fizikailag és lelkileg is nagyon legyengültem.

Próbálkozott egyénileg megoldani az alvásproblémáját?

Igen, tulajdonképpen nagyon sok mindent kipróbáltam, de a jóga, az akupunktúra is csak ideiglenes javulást hozott, egy-két hónap múlva minden kezdődött újra.

Szedett altatókat?

Nem. Kifejezetten ellene vagyok a gyógyszeres kezelésnek, sokkal több mellékhatást és függőséget okoznak. Csak tüneteket kezelhetünk a gyógyszerekkel, de megoldást nem adnak. Mindenképpen szükségem van a tiszta gondolkodásra, nem akartam leépülni az altatóktól.

Mit érzett az első kezelés után?

Azt, hogy jó helyen vagyok. Egy olyan természetes eszközt kaptam a kezembe, mely a biológiára épít, nem borítja meg a szervezetemet. Az első pillanatban tudtam azonosulni ezzel a tudással. Bizalmat épített bennem.

Milyen volt az első éjszaka a kezelés után?

Teljesen természetes folyamat volt, a megadott szempontok szerint figyeltem az elalváskapukra, és forgolódás helyett hasznosan töltöttem a köztes időszakot. Nem kellett ágyat, matracot cserélni, sem a lakást átrendezni, csak a fejemben kellet rendet rakni.

Hány kezelésen van túl?

Öt kezelés után már 7-8 órát alszom éjszakánként. Igazából a harmadik találkozó után elmúlt a krónikus fáradtságom, kiegyensúlyozottabb és energiával teli lettem. Egyre ritkábban ébredek fel éjszakánként, de már tudom, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy elaludhassak.

Szüksége lesz még utókezelésekre?

Nem. Tökéletesen megtanultam és elsajátítottam azt a tudást, mely belesimul a természetes biológiai folyamataimba. Ez már egy életre az enyém, azt hiszem, a lehető legkevesebb befektetéssel értem el egy végleges állapotot.

Soha többet nem görcsölök azon, mikor fogok elaludni, hogyan vészeljem át a nappalokat.

Egy adu ász van a kezemben, mellyel kockázatmentesen és véglegesen elsajátítottam a jó alvást.

Ez a tudás sokszorosan megtérül. Aki egyszer megtanulta, ugyanúgy nem felejti el, mint a biciklizést.

Szeretne újra normálisan aludni? Lépjen velem kapcsolatba!

Call Now Button